Hoveniers bedrijf Reinier Scholten

Onderhoud Hoveniersbedrijf Reinier Scholten

Onderhoud

Een tuin leeft! Regelmatig onderhoud is dan ook een vereiste om van u tuin te kunnen blijven genieten.Wij nemen u dit werk graag uit handen en dat kunnen wij op een aantal manieren doen.

U kunt ons benaderen voor het onderhoud van het gazon, borders en het snoeien van de beplanting. Voor de boomverzorging en/of het verwijderen van bomen werken wij samen met een gespecialiseerd bedrijf .

Wij kunnen ook een voor en/of najaarsbeurt uitvoeren zodat u de tuin samen met ons het gehele jaar in perfecte conditie kan houden.

Voor particuliere en bedrijfstuinen kunnen wij ook een onderhoudscontract voor het gehele jaar maken en dan zorgen wij dat de tuin er jaarrond verzorgt bij ligt. Op deze manier bespaart u dit, op een lange termijn tijd en geld.

Alle onderhoudwerkzaamheden die u door hoveniersbedrijf Reinier Scholten laat uitvoeren zal met de grootste zorg en vakmanschap worden uitgevoerd.

Interesse om uw tuin te laten onderhouden of wilt u meer weten over het onderhouden van uw tuin. Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Voor particuliere en bedrijfstuinen kunnen wij ook een onderhoudscontract voor het gehele jaar maken.

Onderhoud Hoveniers bedrijf Reinier Scholten
Onderhoud Hoveniers bedrijf Reinier Scholten

Heeft u vragen?

Telefoon: +31 172 404 848
Mobiel:    +31 622 420 935

© Hoveniersbedrijf Reinier Scholten